· 

Bitvavo ontvangt Gouden Stier Award voor Beste Crypto Exchange

Dinsdagavond 29 maart heeft het Nederlandse crypto handelsplatform Bitvavo de Gouden Stier Award van IEX gewonnen in de categorie ‘Beste Crypto Exchange’. Deze onderscheiding wordt sinds 2007 elk jaar uitgereikt aan aanbieders van financiële producten, services en platformen. Eerder wonnen onder meer de ABN AMRO Bank, Saxo Bank en BNP Paribas deze prestigieuze prijs.

 

Circa 4.500 beleggers stemden op hun favoriete financiële aanbieders voor IEX’s Beste Keuze overzicht. Uit deze lijst heeft de jury, bestaande uit meerdere business professionals, de winnaars van de Gouden Stier Awards 2021 geselecteerd. Door een steeds grotere adoptie van digitale valuta in de financiële markten is dit jaar voor het eerst een speciale categorie opgezet voor de beste crypto exchange.

Bitvavo wint Gouden Stier Award voor Beste Crypto Exchange 2021

Mark Nuvelstijn, CEO van Bitvavo: ‘We zijn erg trots dat wij deze award als eerste exchange in ontvangst mogen nemen. Daarnaast zijn wij erg dankbaar voor de erkenning die Bitvavo hiermee heeft gekregen als betrouwbare speler in de Nederlandse financiële sector. Onze nadruk heeft bij Bitvavo altijd gelegen op het creëren van de beste klantervaring en het eenvoudig toegankelijk maken van digitale currencies voor iedereen. 2021 was een erg mooi jaar voor Bitvavo. We zijn Nederlands grootste digitale currency exchange, hebben ons aanbod in digitale currencies verbreed,  zijn de 1 miljoen gebruikers gepasseerd en hebben record na record gebroken in trading volume. Het winnen van deze Award bevestigd dat we op de goede weg zijn en we kijken er dan ook erg naar uit om in 2022 ons platform nog verder te gaan verbeteren.’

Over Bitvavo

Bitvavo is gelanceerd in 2018 in Amsterdam, met als doel om de nieuwe economie van digitale valuta toegankelijk te maken. Een ambitieus, op ontwikkeling gericht team werkt voortdurend aan het verbeteren en uitbreiden van het Bitvavo-platform. Bitvavo is een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar handelsplatform voor cryptovaluta, zoals Bitcoin, Ethereum en Cardano. En is met meer dan 1 miljoen Nederlandse gebruikers het grootste platform in de Benelux voor het kopen, verkopen en bewaren van meer dan 150 verschillende cryptovaluta. Bitvavo is geregistreerd als digitale valuta exchange bij De Nederlandsche Bank (DNB). 

 

Bitvavo maakt digitale valuta beschikbaar door het aanbieden van lage transparante tarieven, een breed scala aan valuta en een eenvoudig te gebruiken app. Het Bitvavo team speelt een belangrijke rol  in de opkomst van digitale valuta door haar platform toegankelijk te maken voor miljoenen mensen in heel Europa.

 

Meer informatie: goudenstier.nl