Top 10 AI-tokens
Nieuws · 23. september 2023
Artificial Intelligence (AI) neemt een enorme vlucht, zowel in het bedrijfsleven, onder consumenten en ook in de wereld van crypto. Nieuwe technologie vormt de basis en daarin vinden AI en blockchain elkaar. Bovendien kan het een mooi platform zijn en worden voor nieuwe software toepassingen die snel naam willen maken.
Losgeld betalen na een cyberaanval
Nieuws · 12. juni 2023
Losgeld betalen na een cyberaanval moet gezien worden als een laatste redmiddel. Het is een doel van hackers om een IT-omgeving van een bedrijf plat te leggen met behulp van een ramsomware aanval. Daarbij wordt vaak gebruik gemaakt van een cryptolocker.

LiteBit beëindigt activiteiten en helpt klanten met overstappen  naar Bitvavo
Nieuws · 05. juni 2023
Vanwege marktontwikkelingen zal het cryptoplatform LiteBit alle activiteiten beëindigen en klanten de mogelijkheid bieden om hun cryptocurrencies over te zetten naar Bitvavo. Cliënten worden tijdens het overdrachtsproces actief geïnformeerd en volledig ondersteund.
Wat is Decentralized Autonomous Organization?
Nieuws · 02. mei 2023
Een Decentralized Autonomous Organization (DAO) is een organisatiestructuur die gebruik maakt van blockchain technologie en smart contracts om de taken van een traditionele organisatie uit te voeren zonder een centrale autoriteit of een menselijke tussenpersoon.

Wat is de Shapella upgrade?
Nieuws · 08. april 2023
Shapella is een Ethereum upgrade waarmee gebruikers hun ETH stortingen kunnen ‘unstaken’ van Staking contracten op Ethereum’s Proof of het Stake netwerk. Stakers fungeren als validators en verdienen het recht om transacties in het netwerk te valideren door hun "inzet" van Ethereum te vergrendelen. De upgrade bevat wijzigingen in de uitvoeringslaag, de consensuslaag en de engine API.
Wat is CeFi?
Nieuws · 04. januari 2023
Er zijn twee grote sectoren van de crypto-industrie die niet noodzakelijkerwijs met elkaar concurreren, maar elkaar juist aanvullen. De ene is DeFi, een afkorting van Decentralized Finance, en de andere is CeFi, wat staat voor Centralized Finance. Omdat beide een belangrijke rol spelen bij encryptie, willen we je in dit artikel kennis laten maken met CeFi. Wat is gecentraliseerde financiering, hoe verschilt het van DeFi en wat biedt het?

LiteBit: Recente ontwikkelingen benadrukken het belang van meer regulering in de crypto-branche
Nieuws · 27. december 2022
LiteBit, het Europese platform voor het kopen, verkopen en bewaren van cryptocurrencies, speelt in op de recente ontwikkelingen in de cryptomarkt dat meer regulering en regulering onvermijdelijk en wenselijk is voor de industrie om volwassen te worden.
Cardano kondigt Midnight aan: een slimme contractketen met privacy
Nieuws · 01. december 2022
In het weekend kondigde het moederbedrijf van Cardano in Edinburgh een nieuwe sidechain aan, Midnight. Dit wordt een slimme contract-blockchain waarmee gebruikers gegevens kunnen uitwisselen zonder meer informatie vrij te geven dan ze willen.

Statement LiteBit: waarom het een veilig en betrouwbaar cryptoplatform is
Nieuws · 21. november 2022
In reactie op de stroom aan berichten over de recente gebeurtenissen in de cryptomarkt, willen we je graag nog eens uitleggen hoe we er bij LiteBit voor zorgen dat je tegoeden veilig zijn.
Markten omlaag na bizarre gebeurtenissen
Nieuws · 11. november 2022
De cryptomarkt kreeg het flink te verduren deze week nadat we allemaal getuige werden van een reeks bizarre gebeurtenissen. Het begon met een bericht dat Alameda Research, dat hechte banden heeft met crypto exchange FTX, financiële problemen heeft.

Meer weergeven