Nieuws · 03. september 2021
Ruim 3,5 miljoen Nederlanders denken aan investeren in Bitcoin
Investeren in Bitcoin of andere cryptomunten, heb je dat wel eens overwogen. De kans is groot, zo blijkt uit onderzoek. De magie van cryptovaluta heeft een enorme aantrekkingskracht. De prijs van Bitcoin is ook al jaren onderwerp van discussie en inmiddels is bijna iedereen in Nederland bekend met deze cryptomunt. Maar wordt Bitcoin eigenlijk gezien als gebakken lucht of als een veilige haven?
Nieuws · 17. augustus 2021
Anycoindirect uit Veghel nieuwe sponsor van PSV
Anycoindirect uit Veghel is een nieuwe sponsor van PSV geworden. Dat heeft sportmarketeer Chris Woerts bekend gemaakt tijdens Veronica Inside. De reden dat PSV voor deze crypto-partij heeft gekozen, is dat de club zich graag wil verbinden aan groeiende ondernemers uit de regio.
Nieuws · 16. juli 2021
Wat is FIAT?
Fiat is een term die je al snel tegen komt als je start met de handel in crypto. Wat is Fiat? Wat kun je ermee en waar komt de term vandaan? Het is belangrijk dat je, ook al is het in de basis, op de hoogte bent van de veelgebruikte termen die in de cryptobranche worden gehanteerd. Fiat behoort absoluut tot de basistermen die je moet kennen.
Nieuws · 08. juli 2021
Wat is ETF?
Een ETF, ook wel tracker genoemd, staat voor: Exchange Traded Fund. In de financiële branche, bijvoorbeeld voor het beleggen (waar handelen in crypto een onderdeel van is). ETF is een product dat een index, grondstof, obligatie of een samenstelling aan producten volgt.
Nieuws · 09. juni 2021
El Salvador: het eerste land ter wereld waar je betaalt met bitcoin
Betalen met crypto? In het land El Salvador kan het. Het is het eerste land ter wereld dat de bitcoin omarmt als wettig betaalmiddel. De Centraal-Amerikaanse staat wil zo crypto-investeerders en toeristen aantrekken.
Nieuws · 06. mei 2021
Tesla start acceptatie Bitcoin
Tesla is een trendsetter. Met eigenaar en meesterbrein Elon Musk voorop in de strijd. Hij maakte via Twitter bekend dat Tesla Bitcoin gaat accepteren. Binnen enkele minuten na zijn eerste bericht, ging het in nieuwsmedia wereldwijd uitsluitend over het onderwerp.