Wat is Bitpay?

Bitpay speelt in op de volgende fase die cryptocoins ingaan. Waar Bitcoins en altcoins tot nu toe nog vaak gezien werden als handelswaar zijn er steeds meer mogelijkheden om met cryptovaluta investeringen en betalingen te doen. Daardoor krijgen deze nieuwe en trendy valuta steeds meer voet aan de grond. Hieronder een overzicht van veel gestelde vragen:

 

Is BitPay betrouwbaar?

BitPay-platform is veilig en beveiligd. Het is een officieel en gewaardeerd platform dat in binnen- en buitenland wordt gebruikt voor betalingen en transacties met Bitcoins.

 

Hoe ontvang ik Bitcoins op BitPay?

Om een verrekening met cryptocurrency te ontvangen, log je in op uw BitPay-handelaarsaccount, selecteer Instellingen en klik vervolgens op het tabblad Vereffening. Voer eerst de naam van uw portemonnee in en selecteer de gewenste cryptocurrency of cryptocurrencies uit de gepresenteerde opties.

Accepteert Amazon BitPay?

BitPay Wallet-gebruikers kunnen in-app cadeaubonnen kopen met hun portemonnee-tegoed voor meerdere grote merken zoals Uber, Delta en Amazon. Ook steeds meer Nederlandse organisaties sluiten zich hierbij aan waaronder Thuisbezorgd.nl

bitpay - betalen met bitcoins

Kan ik Bitcoin kopen bij BitPay?

Een manier om cryptocurrency in uw BitPay-app te kopen, is via de Simplex-integratie. Met Simplex kunt u cryptocurrencies kopen en met een creditcard betalen, zonder dat u een account nodig heeft. Deze app biedt een eenvoudige ervaring die uit twee hoofdstappen bestaat: Plaats de bestelling in de BitPay-app.

Hoe vul ik mijn BitPay-portemonnee?

Om geld aan je BitPay Card-saldo toe te voegen met cryptocurrency, log je in op je kaarthouderaccount en selecteer je de optie Geld toevoegen. Je wordt gevraagd om een bedrag in dollars in te voeren en vervolgens krijg je een BitPay-factuur te zien. Om de factuur te betalen, moet je een up-to-date portemonnee gebruiken die het betalingsprotocol ondersteunt.

Bitpay Card-kosten

Deze kaart heeft geen maandelijkse kosten en de uitgiftekosten bedragen gemiddeld $ 10,00. Dit is onder het branche gemiddelde. Er is een vergoeding van 3,00% om de kosten van valutaconversie buiten de VS te dekken, maar dat is het in termen van op commissie gebaseerde vergoedingen.

 

Meer info: https://bitpay.com/