Stratis (STRAT) Coin kopen

Stratis Coin is een digitale munt die in de afgelopen periode enorm aan populariteit heeft gewonnen. De munt is stabiel en de referenties voor het team en het plan achter de online coin zijn prima. 

Informatie over Stratis (STRAT)

Stratis is een fintech-bedrijf met een eigen ontwikkelplatform genaamd nSTRATIS. Op dit platform kunnen blockchain applicaties worden gebouwd op basis van C# en .NET. Met behulp van de technologie van Microsoft wordt het mogelijk om Blockchain as a Service aan te bieden, ook wel kortweg BaaS geheten. Dat betekent dat er geen voorinvestering nodig is, maar er sprake is van een abonnementsmodel. Dit is een unieke propositie, waarmee Stratis zich onderscheidt.

 

Het gebruik van blockchain wint enorm aan populariteit. Waar sommigen (voornamelijk overheden) nog wel eens kritisch zijn voor de handel in online coins, is er zeer veel interesse in de technologie erachter. De filosofie van Blockchain is namelijk zeer breed toepasbaar en daar speelt Stratis uitstekend op in.

 

Stratis (STRAT) online coin kopen

 

Door de laagdrempelige en toegankelijke technologie op basis van .NET en C# wordt de ontwikkeling van bedrijfsapplicaties middels blockchain mogelijk. Hiermee maakt Stratis het mogelijk voor ontwikkelaars om zonder hoge opstartkosten te testen met de realisatie van een eigen blokketen die bijvoorbeeld gebruikt kan worden voor het maken van bedrijfsapplicaties. Er wordt dan als het ware een sidechain gemaakt die mag vertrouwen op volledige bescherming van de Stratis Blockchain. Bovendien wordt parallel gewerkt met grote blockchains zoals Bitcoin en Ethereum.

ICO, Bitcoin en support

Daarnaast is Stratis een service provider voor ICO's (Initial Coin Offerings). Hiermee is STRAT een partner voor nieuwe initiatieven. Een uitstekende zet van de organisatie achter de coin, want er is veel vraag naar deze diensten. 

  

 

Naast de beschikbaarstelling van het platform levert de organisatie ook diensten in de vorm van advies. Ontwikkelaars worden geholpen bij de realisatie van nieuwe blokketen projecten. Ook zelf wordt steeds gewerkt aan verbetering van het product. Zo heeft men samen met de Bitcoin core ontwikkelaar Nicolas Dorier de SegWit update getest in de productie omgeving. Daarnaast wordt gewerkt aan de Breeze Wallet die uiteindelijk door de Bitcoin gemeenschap gebruikt kan worden en helpt bij het waarborgen van de privacy van financiële data. 

Interview met Stratis CEO Chris Trew

Stratis Wallet

 Stratis coins kunnen op meerder manieren worden opgeslagen. Veel kopers kiezen voor een hardware wallet, zoals de Ledger Nano S. Hierop kunnen meerdere coins worden bewaard. Een andere optie is een online wallet van de Nederlandse website Bitvavo. Het voordeel hiervan is dat hier de munt kan worden gekocht via onder meer iDeal en direct in de digitale wallet kan worden geplaatst.

 

Stratis Coin kopen

 De crypto coin Stratis (STRAT) is te koop via diverse grote exchanges. Hierdoor heeft de munt enorm aan populariteit gewonnen. Handelaren in Nederland en België kiezen vaak voor een Nederlands handelshuis. Bekijk  hier populaire crypto exchanges in Nederland