Overzicht cryptocoins: koersen en kopen


Het overzicht van cryptocoins geeft een uitstekend beeld van de koerswisselingen en de kansen die er voor je zijn om te gaan handelen. Bekijk hieronder live de actuele koers van de verschillende digitale munten, waaronder Bitcoin, Ethereum en LiteCoin. In de grafieken zijn alle actuele stijgingen en dalingen van vandaag te zien. Het percentage geeft de stijging (groen) of de daling (rood) aan ten opzichte van gisteren. Daaronder is de huidige prijs te zien van 1 cryptocoin in Euro (grote weergave) en in Dollar (kleine weergave).

Cryptocoins kopen op exchanges

Wil je cryptocoins kopen? Niet elke coin is overal te koop. In onderstaand overzicht vind je een groot aantal coins met de daarbij horende statistieken die belangrijk zijn voor jou als handelaar. Wat is de actuele waarde? Wat heeft de koers in de afgelopen periode gedaan? Dat zijn twee belangrijke feiten waarop je je tactiek bepaalt. De blauwe button leidt je vervolgens naar de exchange die we adviseren om de coin te kopen. Deze exchanges zijn populair onder Nederlandse handelaren en staan ook te boek als betrouwbaar. 

Overzicht cryptocoins: koersen en kopen

ARK (ARK)

Verge (XVG)

Gulden (NLG)

Ripple (XRP)

NXT (NXT)

Dogecoin (DOGE)

Vertcoin (VTC)

Digibyte (DGB)

(Digital) Dash (DASH)


Harde cijfers of andere statistieken?

De Bitcoin is niet per definitie de beste coin om te kopen. Natuurlijk, het is de coin die steeds het nieuws haalt vanwege de uitzonderlijke resultaten en de munt die heeft gezorgd voor het succes en de enorme populariteit die is ontstaan. Hier profiteren ook vele andere coins van en dat maakt het interessant ook hiernaar te kijken. Het voordeel van altcoins is ook dat ze de Bitcoin volgen. Ben je dus net te laat om in te spelen op een waardestijging van Bitcoin, kijk dan naar altcoins die hetzelfde koersverloop vertonen. Als je winst wilt maken met een crypto currency dan moet je niet naar de harde cijfers, maar naar de percentages kijken.

 

Bijvoorbeeld:

De Bitcoin stijgt van €8000 naar €9000: een stijging van 12,5%

De Litecoin stijgt van € 56 naar €78: een stijging van 39%

 

Het is in dit voorbeeld dus veel interessanter om te kiezen voor de Litecoin. Kijk dus wat verder dan alleen de grote namen. Welke keuze je ook maakt, investeer nooit meer dan je financieel kunt dragen. Tips van specialisten? Overweeg dan om signals te gaan gebruiken.