· 

Cryptokoorts: kijkje in de keuken op Videoland

videoland cryptokoorts

Cryptokoorts is een documentaire op Videoland en is een echte ‘must-see’ voor (beginnende) Nederlandse cryptohandelaren. Hoe is de hype ontstaan? Is het een bubble, een levensstijl of moneymaker? De lovers en de haters komen aan het woord. Je ziet de succesverhalen, de mensen die er niet aan beginnen en de mensen die de mist in zijn gegaan. Het geeft een reëel beeld van de handel in Bitcoins en altcoins.

 

Op de website van Videoland lees je het volgende: “Een aantal bekende Nederlandse spelers op de cryptomark nemen je mee in de bijzondere wereld van de cryptovaluta. Maar wat is crypto eigenlijk? Wat zijn de gevaren ervan en hoe ziet de toekomst eruit? Kun je er nog rijk mee worden? Verder aandacht voor hoe je dief van je eigen cryptoportemonnee kunt worden en de heersende FOMO (fear of missing out).”

 

In enkele afleveringen zie je onder meer de Bitcoin Family. Dit gezin heeft hun huis en inboedel verkocht en omgezet in Bitcoins. Tijdens de docu krijg je een inkijkje in hun levensstijl. Toch gaat het niet alleen over extreme gevallen. Er komen onderzoeksjournalisten, adviseurs, investeerders en economen aan het woord. 

 

Meer informatie: Videoland