Wordt Verge (XVG) gekoppeld aan Tether (USDT)?

Verge (XVG), een bekende privacycoin met een hoog volume, wordt naar alle waarschijnlijkheid op korte termijn gekoppeld aan Tether (USDT) op de grote internationale exchange Binance. Dit bericht is onder meer te lezen op Reddit en werd ook door diverse media gemeld.

 

Verge heeft een stabiele plek in de top 50 van de populairste en grootste cryptovaluta. Toch is het in het eerste deel van 2018 even wat onrustig geweest rondom de coin door onder meer een overname van het Verge netwerk. De koppeling aan Tether op Binance zou een mooie opsteker zijn voor de coin en de organisatie achter de munt.

 

Tether USDT coin en Verge

Wat is Tether?

Tether staat ook wel bekend onder de afkorting USDT. USD geeft al iets weg over de achtergrond van deze cryptomunt. Tether is namelijk een munt die qua waarde de US Dollar volgt. In tegenstelling tot veruit de meeste andere cryptocurrency’s kent USDT (Tether) een stabiele koers. 

 

Het wordt ook wel gezien als een veilige haven in de vaak heftige handel in crypto’s. Zo wordt Tether vaak ingezet om tijdelijk coinwaarde te stallen om vervolgens in een andere valuta te investeren. Op veel exchanges is naast Bitcoin vaak Tether de twee valuta die wordt aangeboden als onderdeel van een pair. 

 

Wil je meer informatie hebben over Verge Coin, het gedachtegoed van de organisatie en de mogelijkheden om Verge te kopen? Bekijk dan deze pagina: alle informatie over Verge Coin