· 

Litebit: listing 15 nieuwe crypto munten

Litebit: listing 15 nieuwe crypto munten

 

Litebit heeft in één keer 15 nieuwe populaire crypto toegevoegd aan het LiteBit platform. In deze lijst staan een aantal coins die hoog op het verlanglijstje staan van de handelaren die dit platform gebruiken. Daar heeft Litebit naar geluisterd. Hieronder het overzicht:

 

1. Solana (SOL)

2. Polkadot (DOT)

3. Avalanche (AVAX)

4. Algorand (ALGO)

5. Terra (LUNA)

 

6. PancakeSwap (CAKE)

7. Vechain (VET)

8. Tezos (XTZ)

9. Kusama (KSM)

10. Elrond (EGLD)

 

11. Theta (THETA)

12. THORChain (RUNE)

13. Filecoin (FIL)

14. Harmony (ONE)

15. IOTA (IOTA)

 

Solana kopen op Litebit

Solana is een open-source platform, gemaakt om DApps en DeFi te ondersteunen. Een belangrijke focus voor Solana is DeFi op grote schaal beschikbaar maken, tegen lage kosten en met snelle verwerkingstijden.

Polkadot kopen op Litebit

Polkadot is een open-source sharing multichain protocol. Het faciliteert cross-chain transfers waardoor een breed scala aan blockchains met elkaar kunnen communiceren en interacteren.

Avalanche kopen op Litebit

Avalanche is een blockchain dat DApps en custom blockchain netwerken ondersteunt. Het heeft een hogere transactie-output dan Ethereum: 6500 transacties per seconde.

Algorand kopen op Litebit

Algorand wil de mogelijke use-cases voor cryptocurrency vergroten door transactiesnelheden te versnellen en de tijd te verkorten die transacties nodig hebben om als definitief op zijn netwerk te worden beschouwd. Algorand stelt gebruikers verder in staat om slimme contracten (programmatische overeenkomsten voor het bouwen van gedecentraliseerde applicaties) en tokens te maken die zowel nieuwe als bestaande activa kunnen vertegenwoordigen.

Terra kopen op Litebit

Terra richt op het bieden van prijsstabiliteit voor crypto munten. Het team achter Terra vindt dat een elastisch monetair beleid de oplossing is om deze stabiliteit te kunnen bieden en daarmee een sterkere toekomst van crypto te realiseren. Ook kan een sterk fiscaal beleid hieraan bijdragen. De twee genoemde oplossingen zorgen er namelijk voor dat de koersen minder gemakkelijk beïnvloed worden door externe factoren, zoals influencer die iets roept op social media.

 


www.cryptocoinskopen.com Blog Feed

Russische bank Sber introduceert eerste blockchain-gerichte ETF (za, 01 jan 2022)
Russische bank Sber introduceert eerste blockchain-gerichte ETF Sber, het door de Russische overheid gesteunde bedrijf en de grootste bank van het land, lanceert een op blockchain gerichte ETF (exchange traded fund). Deze ETF is gekoppeld aan diverse bedrijven, zoals hardware- en softwareleveranciers voor het minen en uitgeven van crypto-activa. De Russische centrale bank heeft onlangs beleggingsfondsen verboden om cryptocurrencies te kopen. Sberbank Blockchain Economy ETF Sber Asset Management maakte dit bericht donderdag officieel wereldkundig en gaf daarbij aan dat de nieuwe ETF is gekoppeld aan verschillende blockchain- en crypto-industriebedrijven, waaronder hardware- en softwareleveranciers voor het minen en uitgeven van crypto-activa. Het Sber Asset Management-fonds heet de Sberbank Blockchain Economy ETF en zal op de Russische beurs worden verhandeld onder de ticker "SBBE", aldus de bank in een officieel statement.   De portefeuille van SBBE zal enkele van 's werelds grootste cryptobedrijven omvatten, waaronder de grootste beurs in de VS, Coinbase, Mike Novogratz' investeringsmaatschappij Galaxy Digital en blockchain-softwareleverancier Digindex. Hoewel de valuta van SBBE de Amerikaanse dollar is, kunnen beleggers aandelen kopen met de eigen munteenheid Russische Roebels via de SberInvestor-app of via 'elke andere Russische makelaar'. De aankondiging zegt dat de aandelenprijs begint bij 10 roebel ($ 0,013). Rusland is ondanks populariteit tegen crypto geweest Volgens de aankondiging zal de blockchain-ETF van Sber de "eerste ETF in Rusland zijn die investeerders de mogelijkheid biedt om geld te verdienen op de blockchain-markt zonder problemen in verband met directe ontwikkeling, het kopen, houden en verkopen van digitale valuta's." Crypto is populair in het land. In Rusland wordt in een jaar namelijk meer dan $ 5 miljard aan transacties uitgevoerd, zei de centrale bank in een rapport van november 2021. Dat is een significant deel van de wereldwijde handel in crypto.   Rusland heeft zich uitgesproken tegen cryptocurrencies en stelt dat mensen dit kunnen gebruiken voor het witwassen van geld of het financieren van terrorisme. De Russische centrale bank verbood onlangs nog beleggingsfondsen om crypto currency zoals Bitcoin en Ethereum te kopen en crypto-exposure te verstrekken aan gekwalificeerde of ongekwalificeerde beleggers. Het land werkt ook aan een door roebel gedekte digitale valuta van de centrale bank (CBDC).   Ondanks dat Rusland terughoudend is geweest, is dit een positieve wending. Het is ‘onder voorwaarden’ en gecontroleerd, maar toch blijkt maar weer dat crypto en blockchain niet meer weg te denken is in de wereldeconomie. 
>> meer lezen

Litebit: listing 15 nieuwe crypto munten (Wed, 29 Dec 2021)
Litebit: listing 15 nieuwe crypto munten   Litebit heeft in één keer 15 nieuwe populaire crypto toegevoegd aan het LiteBit platform. In deze lijst staan een aantal coins die hoog op het verlanglijstje staan van de handelaren die dit platform gebruiken. Daar heeft Litebit naar geluisterd. Hieronder het overzicht:   1. Solana (SOL) 2. Polkadot (DOT) 3. Avalanche (AVAX) 4. Algorand (ALGO) 5. Terra (LUNA)   6. PancakeSwap (CAKE) 7. Vechain (VET) 8. Tezos (XTZ) 9. Kusama (KSM) 10. Elrond (EGLD)   11. Theta (THETA) 12. THORChain (RUNE) 13. Filecoin (FIL) 14. Harmony (ONE) 15. IOTA (IOTA)   Solana kopen op Litebit Solana is een open-source platform, gemaakt om DApps en DeFi te ondersteunen. Een belangrijke focus voor Solana is DeFi op grote schaal beschikbaar maken, tegen lage kosten en met snelle verwerkingstijden. Polkadot kopen op Litebit Polkadot is een open-source sharing multichain protocol. Het faciliteert cross-chain transfers waardoor een breed scala aan blockchains met elkaar kunnen communiceren en interacteren. Avalanche kopen op Litebit Avalanche is een blockchain dat DApps en custom blockchain netwerken ondersteunt. Het heeft een hogere transactie-output dan Ethereum: 6500 transacties per seconde. Algorand kopen op Litebit Algorand wil de mogelijke use-cases voor cryptocurrency vergroten door transactiesnelheden te versnellen en de tijd te verkorten die transacties nodig hebben om als definitief op zijn netwerk te worden beschouwd. Algorand stelt gebruikers verder in staat om slimme contracten (programmatische overeenkomsten voor het bouwen van gedecentraliseerde applicaties) en tokens te maken die zowel nieuwe als bestaande activa kunnen vertegenwoordigen. Terra kopen op Litebit Terra richt op het bieden van prijsstabiliteit voor crypto munten. Het team achter Terra vindt dat een elastisch monetair beleid de oplossing is om deze stabiliteit te kunnen bieden en daarmee een sterkere toekomst van crypto te realiseren. Ook kan een sterk fiscaal beleid hieraan bijdragen. De twee genoemde oplossingen zorgen er namelijk voor dat de koersen minder gemakkelijk beïnvloed worden door externe factoren, zoals influencer die iets roept op social media.   Direct naar Litebit
>> meer lezen

Reactie schrijven

Commentaren: 0