· 

Litebit: listing 15 nieuwe crypto munten

Litebit: listing 15 nieuwe crypto munten

 

Litebit heeft in één keer 15 nieuwe populaire crypto toegevoegd aan het LiteBit platform. In deze lijst staan een aantal coins die hoog op het verlanglijstje staan van de handelaren die dit platform gebruiken. Daar heeft Litebit naar geluisterd. Hieronder het overzicht:

 

1. Solana (SOL)

2. Polkadot (DOT)

3. Avalanche (AVAX)

4. Algorand (ALGO)

5. Terra (LUNA)

 

6. PancakeSwap (CAKE)

7. Vechain (VET)

8. Tezos (XTZ)

9. Kusama (KSM)

10. Elrond (EGLD)

 

11. Theta (THETA)

12. THORChain (RUNE)

13. Filecoin (FIL)

14. Harmony (ONE)

15. IOTA (IOTA)

 

Solana kopen op Litebit

Solana is een open-source platform, gemaakt om DApps en DeFi te ondersteunen. Een belangrijke focus voor Solana is DeFi op grote schaal beschikbaar maken, tegen lage kosten en met snelle verwerkingstijden.

Polkadot kopen op Litebit

Polkadot is een open-source sharing multichain protocol. Het faciliteert cross-chain transfers waardoor een breed scala aan blockchains met elkaar kunnen communiceren en interacteren.

Avalanche kopen op Litebit

Avalanche is een blockchain dat DApps en custom blockchain netwerken ondersteunt. Het heeft een hogere transactie-output dan Ethereum: 6500 transacties per seconde.

Algorand kopen op Litebit

Algorand wil de mogelijke use-cases voor cryptocurrency vergroten door transactiesnelheden te versnellen en de tijd te verkorten die transacties nodig hebben om als definitief op zijn netwerk te worden beschouwd. Algorand stelt gebruikers verder in staat om slimme contracten (programmatische overeenkomsten voor het bouwen van gedecentraliseerde applicaties) en tokens te maken die zowel nieuwe als bestaande activa kunnen vertegenwoordigen.

Terra kopen op Litebit

Terra richt op het bieden van prijsstabiliteit voor crypto munten. Het team achter Terra vindt dat een elastisch monetair beleid de oplossing is om deze stabiliteit te kunnen bieden en daarmee een sterkere toekomst van crypto te realiseren. Ook kan een sterk fiscaal beleid hieraan bijdragen. De twee genoemde oplossingen zorgen er namelijk voor dat de koersen minder gemakkelijk beïnvloed worden door externe factoren, zoals influencer die iets roept op social media.

 


www.cryptocoinskopen.com Blog Feed

Cardano kondigt Midnight aan: een slimme contractketen met privacy (do, 01 dec 2022)
In het weekend kondigde het moederbedrijf van Cardano in Edinburgh een nieuwe sidechain aan, Midnight. Dit wordt een slimme contract-blockchain waarmee gebruikers gegevens kunnen uitwisselen zonder meer informatie vrij te geven dan ze willen. Cardano verwacht dat bedrijven geïnteresseerd zijn in Midnight. Een van de redenen waarom bedrijven publieke blockchains uit de weg gaan, is juist het gebrek aan privacy. In het geheim werkten de ontwikkelaars vier jaar aan Midnight. Cardano-oprichter Charles Hoskinson gaf toe dat hij meerdere keren op zijn tong moest bijten.   Cardano Midnight DUST wordt binnenkort uitgezonden De sidechain Midnight maakt gebruik van het consensusmechanisme van Cardano en lanceert zijn eigen token: DUST. Het is onduidelijk wanneer de airdrop zal plaatsvinden: het zal niet snel zijn. De community heeft er een eer van gemaakt om eerst iets te bouwen en daarna tokens uit te geven. Use Case: Identificatie met behoud van privacy Cardano's sidechains zijn gebaseerd op zero-knowledge proof-technologie. Deze techniek wordt al gebruikt in privacymunten zoals Zcash. Het is een cryptografische tool die iets bewijst zonder onnodige gegevens te delen. Maar Zcash wordt alleen gebruikt voor betalingen, wat slechts een klein deel is van de use cases van blockchain-technologie.   Wat is de belangrijkste use-case voor Midnight? Het stelt ons in staat om zogenaamde selectieve onthullingen te doen. U bewijst bijvoorbeeld aan de (centrale of decentrale) centrale dat u inwoner bent van Nederland - u hoeft bijvoorbeeld uw paspoort niet te uploaden etc. In feite hebben mijn adres, bankgegevens en oogkleur niets met de uitwisseling te maken, toch?   In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zullen bedrijven de technologie verwelkomen. In veel gevallen willen ze niet meer van hun klanten weten dan nodig is. Extra kennis betekent extra gedoe met privacywetten en extra schade door eventueel hacken. In een interview met Cheeky Crypto gaf Hoskinson een voorbeeld van deze breed toepasbare privacytechniek:     Private gedecentraliseerde exchanges (dexes), waar het orderboek onzichtbaar is. Uw handelsstrategie is privé en kan niet worden uitgebuit. Het minen van medische documenten met behoud van privacy, bijvoorbeeld voor wetenschappelijke doeleinden. We willen data kunnen samplen zonder de privacy van mensen in gevaar te brengen. Advertentietargeting zonder toegang tot persoonlijke gegevens: Target websitebezoekers zonder dat de adverteerder of browser iets over individuele gebruikers hoeft te weten. Dit combineert het beste van ouderwetse advertentiemodellen (niet-invasieve privacy) en moderne targetingmodellen (zinvolle advertenties). Wanneer kunnen we Cardano Midnight precies verwachten? Midnight is nog in ontwikkeling. Het moederbedrijf van Cardano, IOG, zal in 2023 updates blijven uitbrengen. Naast Midnight staat het Cardano-ecosysteem ook op het punt een stablecoin te lanceren.   Cardano is een populaire munt en staat in de top 10 cryptocoins.
>> meer lezen

Statement LiteBit: waarom het een veilig en betrouwbaar cryptoplatform is (Mon, 21 Nov 2022)
Het zijn roerige tijden in de cryptomarkt. Door de diverse internationale gebeurtenissen, heeft Litebit een officieel statement uitgebracht om huidige en potentieel nieuwe handelaren te informeren. Het bericht staat hieronder. Statement Litebit In reactie op de stroom aan berichten over de recente gebeurtenissen in de cryptomarkt, willen we je graag nog eens uitleggen hoe we er bij LiteBit voor zorgen dat je tegoeden veilig zijn.       LiteBit ging in 2013 van start als een van de eerste Nederlandse cryptoplatforms, waar klanten veilig en eenvoudig cryptomunten kunnen kopen, verkopen en bewaren. Sindsdien hebben we een sterke reputatie opgebouwd als betrouwbare partij, gebaseerd op de volgende pijlers:  Fondsen en financiële positie De klantfondsen en crypto worden niet gebruikt voor andere doeleinden en worden 1-op-1 gedekt. De crypto van onze klanten worden veilig aangehouden in wallets die door ons beheerd worden. We hebben geen exposure op FTX, Genesis en Blockfi..    LiteBit is in private handen en is al sinds de start van de onderneming volledig gefinancierd met eigen vermogen. Het kapitaal van LiteBit is niet uitgeleend aan andere partijen of geïnvesteerd in cryptomunten. LiteBit heeft een solide financiële positie en voldoende liquide middelen. Dit biedt financiële stabiliteit naar de toekomst toe.      LiteBit is een gezonde organisatie, met een professionele bedrijfsvoering. De jaarrekening van LiteBit wordt elk jaar financieel ge-audit door een onafhankelijke auditor. Klanten kunnen er daarmee van uitgaan dat de cijfers van LiteBit op orde zijn en een getrouw beeld van de werkelijkheid geven. Zoals gebruikelijk zal ook eind dit jaar de jaarlijkse audit worden uitgevoerd in het kader van de jaarrekeningcontrole. Onderdeel van deze audit door een onafhankelijke accountant is het vaststellen dat de coins die LiteBit zegt te hebben ook daadwerkelijk in de wallets aanwezig zijn.  Persoonlijke service LiteBit is een onderneming met een gezicht en een fysiek kantoor in Rotterdam. Daarnaast kunnen klanten ons altijd benaderen met vragen, via telefoon, e-mail of chat.  Toezicht     LiteBit kreeg als één van de eerste Nederlandse cryptoplatforms een registratie van De Nederlandsche Bank (DNB) als aanbieder van cryptodiensten en heeft ook registraties bij de toezichthouders in Frankrijk en Oostenrijk. We voeren een strikt beleid om te voldoen aan de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft). Dat betekent dat onze bestuurders getoetst zijn op betrouwbaarheid en dat we de regels rond witwassen, terrorismefinanciering en sanctiewetgeving naleven.     De recente gebeurtenissen tonen nog eens aan hoe belangrijk toezicht en controle zijn voor het volwassen worden van de cryptosector, iets waar LiteBit al jaren voor pleit. We zullen onverminderd hard blijven werken aan het realiseren van onze missie: het creëren van een veilig en betrouwbaar platform voor iedereen die wil handelen in crypto.    Bron: Litebit
>> meer lezen

Reactie schrijven

Commentaren: 38
 • #1

  qCbCVHSv (Tuesday, 12 April 2022 04:11)

  1

 • #2

  qCbCVHSv (Tuesday, 12 April 2022 04:13)

  1

 • #3

  qCbCVHSv (Tuesday, 12 April 2022 04:14)

  1

 • #4

  qCbCVHSv (Tuesday, 12 April 2022 04:14)

  1

 • #5

  qCbCVHSv (Tuesday, 12 April 2022 04:15)

  1*DBMS_PIPE.RECEIVE_MESSAGE(CHR(99)||CHR(99)||CHR(99),15)

 • #6

  qCbCVHSv (Tuesday, 12 April 2022 04:15)

  1

 • #7

  qCbCVHSv (Tuesday, 12 April 2022 04:16)

  1

 • #8

  qCbCVHSv (Tuesday, 12 April 2022 04:37)

  1

 • #9

  qCbCVHSv (Tuesday, 12 April 2022 04:37)

  1

 • #10

  qCbCVHSv (Tuesday, 12 April 2022 04:40)

  1

 • #11

  qCbCVHSv (Tuesday, 12 April 2022 04:41)

  1

 • #12

  qCbCVHSv (Tuesday, 12 April 2022 06:04)

  1

 • #13

  qCbCVHSv (Tuesday, 12 April 2022)

  1

 • #14

  qCbCVHSv (Tuesday, 12 April 2022 06:05)

  1

 • #15

  qCbCVHSv (Tuesday, 12 April 2022 06:06)

  1

 • #16

  qCbCVHSv (Tuesday, 12 April 2022 06:33)

  1

 • #17

  qCbCVHSv (Tuesday, 12 April 2022 06:34)

  1

 • #18

  qCbCVHSv (Tuesday, 12 April 2022 06:35)

  1

 • #19

  qCbCVHSv (Tuesday, 12 April 2022 07:28)

  1

 • #20

  lxbfYeaa (Monday, 27 June 2022 18:09)

  1

 • #21

  lxbfYeaa (Monday, 27 June 2022 18:10)

  1

 • #22

  lxbfYeaa (Monday, 27 June 2022 18:10)

  1

 • #23

  lxbfYeaa (Monday, 27 June 2022 18:11)

  1'"

 • #24

  lxbfYeaa (Monday, 27 June 2022 18:11)

  1

 • #25

  lxbfYeaa (Monday, 27 June 2022 18:11)

  1

 • #26

  -1 OR 2+172-172-1=0+0+0+1 -- (Monday, 27 June 2022 18:12)

  1

 • #27

  lxbfYeaa (Monday, 27 June 2022 18:12)

  1

 • #28

  lxbfYeaa (Monday, 27 June 2022 18:34)

  1

 • #29

  lxbfYeaa (Monday, 27 June 2022 18:34)

  1

 • #30

  lxbfYeaa (Monday, 27 June 2022 18:48)

  1

 • #31

  lxbfYeaa (Monday, 27 June 2022 19:49)

  1

 • #32

  lxbfYeaa (Monday, 27 June 2022 19:50)

  1

 • #33

  lxbfYeaa (Monday, 27 June 2022 19:51)

  1

 • #34

  lxbfYeaa (Monday, 27 June 2022 19:52)

  1

 • #35

  lxbfYeaa (Monday, 27 June 2022 20:17)

  1

 • #36

  lxbfYeaa (Monday, 27 June 2022 20:38)

  1

 • #37

  lxbfYeaa (Monday, 27 June 2022 20:44)

  1

 • #38

  lxbfYeaa (Monday, 27 June 2022 20:46)

  1