Bitcoinmeester: Nederlands platform voor de handel in crypto heet voortaan BCM

Bitcoinmeester is een oerhollandse website waar je terecht kunt voor de handel in populaire cryptocoins. Het is ontzettend prettig om in begrijpelijke taal aan de slag te gaan met het kopen en verkopen van Bitcoins en vele populaire altcoins.

Nederlands platform

Crypto wordt geregeerd door grote internationale partijen uit onder meer de VS en Aziatische landen. De taalbarrière vormt voor veel beginnende handelaren een drempel om ermee te starten. Dan is het fijn als je in je eigen taal kunt beginnen met handelen. 

 

Je handelt tenslotte met echt geld in een virtuele wereld, want zo wordt de cryptohandel vaak gezien. Hoe fijn is het dan om laagdrempelig te beginnen met een Nederlandse uitleg, gemakkelijk aankopen met iDeal en een Nederlandse helpdesk waar je terecht kunt met al je vragen.

Eenvoudig handelen

Het werkt heel eenvoudig. Je maakt een account aan en je kunt zonder wachttermijn direct starten met handelen. Stort je budget via iDeal op je eigen account binnen Bitcoinmeester.nl en het handelen in je favoriete coins kan van start gaan! Je bewaart de coins in je online wallet op bitcoinmeester.nl. Wil je je coins verplaatsen naar een externe wallet of uit laten betalen? Transfers worden direct in gang gezet. Uitbetalingen worden nog dezelfde dag gerealiseerd.

crypto kopen bitcoin meester

Safety first

De waarde van je coins wil je goed beveiligen. Daarom biedt Bitcoinmeester.nl de mogelijkheid om je wallet te beveiligen met 2 Factor Authentication (2FA) van bijvoorbeeld    Google Authenticator. Naast je gebruikersnaam en wachtwoord wordt er ook gevraagd om een authenticatie code die je kunt ophalen met bijvoorbeeld je mobiele telefoon. Wordt je gebruikersnaam en wachtwoord gehackt? Dan kan de hacker nog altijd niet bij je wallet, omdat alleen jij de authenticatiecode weet.

Groot aanbod populaire munten

Op Bitcoinmeester.nl kun je bijna 200 populaire coins verhandelen. En dat aantal blijft groeien. Een greep uit het aanbod: Bitcoin, TRON, Stellar, Ethereum, XRP, Litecoin, Cardano, ReddCoin, NEO, Power Ledger, Waves, PIVX, Zcash en vele andere munten. Bekijk alle koersen

 

Starten met handelen? Kies dan voor Bitcoinmeester. Registreren